Dětský stacionář Světluška, o.p.s., vícezdrojové financování nevýdělečných organizací, dopad na účetní výkazy - Tůmová, Klára (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá neziskovým sektorem, zejména nestátními nevýdělečnými organizacemi. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku nevýdělečných organizací, možné zdroje jejich financování a popisuje obecně prospěšnou společnost. Praktická část představuje Dětský stacionář Světluška, o.p.s. a rozebírá finanční zdroje jeho činnosti v souvislosti s pravidly konkrétních poskytovatelů. V závěru práce je rozebráno zobrazení vícezdrojového financování v účetnictví.