Dětský stacionář Světluška, o.p.s., vícezdrojové financování nevýdělečných organizací, dopad na účetní výkazy - Tůmová, Klára; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá neziskovým sektorem, zejména nestátními nevýdělečnými organizacemi. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku nevýdělečných organizací, možné zdroje jejich financování a popisuje obecně prospěšnou společnost. Praktická část představuje Dětský stacionář Světluška, o.p.s. a rozebírá finanční zdroje jeho činnosti v souvislosti s pravidly konkrétních poskytovatelů. V závěru práce je rozebráno zobrazení vícezdrojového financování v účetnictví.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses