Problematika legalizace horské cyklistiky v ČR - Babec, Martin; Zelený, Lubomír; Kráčalík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
organizace zabývající se legalizací horské cyklistiky dotčené instituce etika pohybu v přírodě možnost pořádání sportovních akcí pro širokou veřejnost
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cyklistika; sport; bakalářské práce; cycling; sport; bachelor's theses