Srovnání systémů MHD v Plzni a Ostravě - Petrmichlová, Lucie (2008)
Bakalářská práce se zabývá systémem MHD dvou vybraných měst. Vzájemně je porovnává ve zvolených aspektech jako jsou technické zázemí, zajištění dopravní obslužnosti danné oblasti, cenová politika a začlenění v IDS.