Srovnání systémů MHD v Plzni a Ostravě - Petrmichlová, Lucie; Mervart, Michal, 1977-; Bůcha, Eduard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá systémem MHD dvou vybraných měst. Vzájemně je porovnává ve zvolených aspektech jako jsou technické zázemí, zajištění dopravní obslužnosti danné oblasti, cenová politika a začlenění v IDS.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; veřejná doprava; městská hromadná doprava; bakalářské práce; public transport; urban public transportation; bachelor's theses