Hospodaření příspěvkových organizací v konkrétních podmínkách mateřské školy, Management of organisations receiving contributions from the "State budget" in specific condition of the Nursey school - Morsteinová, Adéla (2009)
1) Úvod 2) Neziskové organizace 3) Příspěvkové organizace 4) Legislativa ve školství 5) Praktická část - Mateřská škola Socháňova 6) Závěr