Hospodaření příspěvkových organizací v konkrétních podmínkách mateřské školy, Management of organisations receiving contributions from the "State budget" in specific condition of the Nursey school - Morsteinová, Adéla; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
1) Úvod 2) Neziskové organizace 3) Příspěvkové organizace 4) Legislativa ve školství 5) Praktická část - Mateřská škola Socháňova 6) Závěr
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; příspěvkové organizace; neziskový sektor; bakalářské práce; nonprofit organizations; nonprofit sector; bachelor's theses