Facility Management - součást norem EU - Kubíček, Aleš (2008)
Práce se zaobírá normou EN 15221 - Facility management (V České republice pod označením ČSN EN 15221). Přibližuje rozdílnost hlavních a podpůrných činností organizace a přínosy facility managementu organizaci. Uvádí způsoby implementace facility managementu do organizace a dle normy členění jejich fází. Poslední část je pak aplikací normy na modelový příklad přípravy výběrového řízení na poskytování služeb facility managementu.