Facility Management - součást norem EU - Kubíček, Aleš; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Štrup, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zaobírá normou EN 15221 - Facility management (V České republice pod označením ČSN EN 15221). Přibližuje rozdílnost hlavních a podpůrných činností organizace a přínosy facility managementu organizaci. Uvádí způsoby implementace facility managementu do organizace a dle normy členění jejich fází. Poslední část je pak aplikací normy na modelový příklad přípravy výběrového řízení na poskytování služeb facility managementu.
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; facility management; bakalářské práce; facility management; bachelor's theses