Jak si založit podnik - Bouša, Petr (2009)
Cílem mé bakalářské práce je představit založení podniku, konkrétně společnosti s ručením omezeným v praxi. V teoretické části se věnuji právnímu rámci podnikání a vhodné volbě právní formy. V části praktické popisuji různá úskalí prvních obchodů z pohledu začínajícího podnikatele.