Jak si založit podnik - Bouša, Petr; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kaidl, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je představit založení podniku, konkrétně společnosti s ručením omezeným v praxi. V teoretické části se věnuji právnímu rámci podnikání a vhodné volbě právní formy. V části praktické popisuji různá úskalí prvních obchodů z pohledu začínajícího podnikatele.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses