Zemské statistické úřady - Fator, Jiří; Závodský, Prokop, 1944-; Černý, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
V českých zemích na začátku dvacátého století. Popsání činnosti úřadů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Proč a jak byly zřízeny. Kteří odborníci stáli za jejich prací. S jakými výsledky úřady přišly. Jaký vliv měly na českou statistiku. Předchůdci, činnosti, srovnání.
Vedoucí práce: Prokop Závodský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses