Získávanie a výber zamestnancov v ČSOB, a.s. - Bartoš, Michal (2008)
V této bakalářské práci se věnuji procesu získávaní a výběru pracovníků ve společnosti ČSOB a.s. Prakticky ho vysvětluji pomocí ve společnosti absolvovaných rozhovorů a na základe názorů a zkušeností lidí, kteří tímto procesem už přešli. Popisuji postupnost tohoto procesu i jeho nejvyužívanější metody, rozebírám jejich výhody, případně nevýhody a navrhuji možnosti jejich řešení. V praktické části detailně rozebírám výběrový pohovor, který jsem ve společnosti absolvoval.