Získávanie a výber zamestnancov v ČSOB, a.s. - Bartoš, Michal; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V této bakalářské práci se věnuji procesu získávaní a výběru pracovníků ve společnosti ČSOB a.s. Prakticky ho vysvětluji pomocí ve společnosti absolvovaných rozhovorů a na základe názorů a zkušeností lidí, kteří tímto procesem už přešli. Popisuji postupnost tohoto procesu i jeho nejvyužívanější metody, rozebírám jejich výhody, případně nevýhody a navrhuji možnosti jejich řešení. V praktické části detailně rozebírám výběrový pohovor, který jsem ve společnosti absolvoval.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses