Implementace SMJ dle normy ČSN EN ISO 9001 2001 na městském úřadě - Vašíček, Ondřej (2008)
Tato diplomová práce obsahuje analýzu managementu jakosti ve veřejné správě, konkrétně na městském úřadě Města Třebíče. Klade si za cíl definovat zákazníka městského (respektive obecního) úřadu, provést analýzu současného stavu systému jakosti a vytvořit doporučení, která povedou k úspěšné certifikaci podle normy ČSN EN ISO: 9001:2001.