Význam etického kodexu v bankovnictví - Pavlíček, Tomáš; Schlossberger, Otakar, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Anotace Práce se zabývá významem etických kodexů v bankovnictví v současné době. První část je věnována popisu situace v rámci českého bankovnictví. Kapitola obsahuje teoretický popis jednotlivých kodexů i jejich reálné uplatňování v praxi. Druhá kapitola obdobným způsobem popisuje situaci v Irsku. Závěrečná kapitola pak provádí stručné srovnání obou systémů, reflektuje jejich vzájemné výhody a nevýhody.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; etika; bankovnictví; bakalářské práce; ethics; banking; bachelor's theses