Založení a provoz internetového obchodu - Baloun, Jiří; Rydzi, Daniel; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Internetové obchody se staly nemalým zdrojem příjmů pro podnikatele a firmy ? prasknutí internetové bubliny před několika lety však ukázalo, že ne každý internetový obchod je prosperující a konkurenceschopný. V tvrdé konkurenci se prosadil jen takový obchod, který skloubil informační technologie a business, efektivně využíval zdroje a uspokojoval potřeby zákazníků. Cílem této práce je pokusit se popsat důležité kroky, činnosti, postupy a rozhodnutí při zakládání a provozování ziskového internetového obchodu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část ? v jednotlivých kapitolách popisuje ekonomickou analýzu, zákonné povinnosti a prezentaci obchodu na webu obecně i na konkrétním příkladu internetového obchodu MojePekárna.cz.
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; ekonomická analýza; bakalářské práce; economic analysis; bachelor's theses