Příčiny americké hypoteční a světové finanční krize - Julinová, Karolína; Kuncl, Martin; Žúdel, Branislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem a posláním mé práce je identifikace příčin finanční krize, jejich analýza a objasnění. Práce se ve svých jednotlivých částech zaměřuje na podstatu sekuritizace, na vývoj na americkém hypotečním trhu a příčiny identifikuje v chronologickém pořadí. Vysvětluje, proč krize vznikla, jak se vyvíjela a jaký je její vliv na globální světovou ekonomiku.
Vedoucí práce: Martin Kuncl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses