Riešenie skladu stavebnej firmy Reinter - Pčola, Jaroslav (2009)
Ve svoji bakalářské práci se zaoberám řešením skladu nářadí a stroju v stavební firmě Reinter, kde popisuji stav a problémy před jeho transformací, samotní proces transformace a výsledky které přinesla. Práci dokládám fotografiemi a výstupmi ze systému. V teoretický části se věnuji využití logistiky v stavebnictví a systémem Just in time.