Riešenie skladu stavebnej firmy Reinter - Pčola, Jaroslav; Pernica, Petr, 1948-; Simonová, Adriana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ve svoji bakalářské práci se zaoberám řešením skladu nářadí a stroju v stavební firmě Reinter, kde popisuji stav a problémy před jeho transformací, samotní proces transformace a výsledky které přinesla. Práci dokládám fotografiemi a výstupmi ze systému. V teoretický části se věnuji využití logistiky v stavebnictví a systémem Just in time.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; stavebnictví; bakalářské práce; construction industry; bachelor's theses