Metodologie ASAP a vlastní nástroje společnosti EPAM Systems - Loginovskaja, Anna (2009)
Práce se zabývá řešením otázek: - proč vlastně podniky, které se zabývají implementaci softwaru SAP, nepoužívají mezinárodní standardy pro řízení projektů, proč SAP popsal svou vlastní metodologii a jaké jsou výhody u podniku, který má svou vlastní metodologii a řídí projekty podle ní? - jaké výhody pro společnost Epam Systems přináší vlastní nástroje, které se používají při řízení projektů