Metodologie ASAP a vlastní nástroje společnosti EPAM Systems - Loginovskaja, Anna; Kačín, Radovan; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá řešením otázek: - proč vlastně podniky, které se zabývají implementaci softwaru SAP, nepoužívají mezinárodní standardy pro řízení projektů, proč SAP popsal svou vlastní metodologii a jaké jsou výhody u podniku, který má svou vlastní metodologii a řídí projekty podle ní? - jaké výhody pro společnost Epam Systems přináší vlastní nástroje, které se používají při řízení projektů
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; metodologie; bakalářské práce; methodology; bachelor's theses