Finanční analýza z pohledu konkrétního uživatele - Machačková, Michaela (2008)
Nastínění úhlu pohledu a těžiště zájmu jednotlivých uživatelů finanční analýzy na příkladu vypracované komplexní finanční analýzy konkrétního podnku.