Finanční analýza z pohledu konkrétního uživatele - Machačková, Michaela; Boukal, Petr, 1962-2022; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Nastínění úhlu pohledu a těžiště zájmu jednotlivých uživatelů finanční analýzy na příkladu vypracované komplexní finanční analýzy konkrétního podnku.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; stakeholders; finanční analýza; bakalářské práce; stakeholders; financial analysis; bachelor's theses