Elektronický podpis porovnání legislativy v ČR a UK - Řehořka, David; Ganoczy, Eduard; Matuštík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Elektronický podpis je stále více využívanou technologií. Tato práce si klade za cíl přiblížit jeho funkci a zároveň porovnat jeho právní základ v České republice a Spojeném království. První část práce se zabývá samotnou funkcí elektronického podpisu a také tím, jaké jeho druhy mohou existovat. V druhé části jsou popsány jednotlivé legislativy, které jsou následně porovnávány. Poté popisuje možné návrhy na větší rozšíření mezi obyčejné lidi a nakonec několik příkladů použití elektronického podpisu.
Vedoucí práce: Eduard Ganoczy
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses