Finanční analýza - Košťál, Martin (2008)
Cílem mé práce bylo vypracovat finanční analýzu podniku KAROSA a.s. Práce je rozdělena do dvou částí, metodické a praktické. V metodické části jsou popsány jednotlivé postupy finanční analýzy, které jsou následně v praktické části použity. Na závěr je provedeno hodnocení získaných poznatků.