Finanční analýza - Košťál, Martin; Cimický, Jan; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé práce bylo vypracovat finanční analýzu podniku KAROSA a.s. Práce je rozdělena do dvou částí, metodické a praktické. V metodické části jsou popsány jednotlivé postupy finanční analýzy, které jsou následně v praktické části použity. Na závěr je provedeno hodnocení získaných poznatků.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses