Analýza vývoje a účinnosti Paktu stability a růstu - Grabovskaia, Marina; Prušvic, David, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Hlavním cílem práce je hodnotit vývoj a účinnost fiskílních pravidel obsažených v Paktu stability a růstu.
Vedoucí práce: David Prušvic
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses