Racionalizace normování práce v TOS, a.s. - Kavanová, Barbora; Svobodová, Hana, 1961-; Richter, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Základním úkolem normování práce je stanovit rozsah a množství vynaložené práce jednotlivců, nebo dokonce celých pracovních kolektivů. Smyslem normování práce je stanovit normativní podklady, normativy a normy pro ustanovení odůvodněné a rozumné míry pracovního výkonu. Aby pracovní normy byly dobře použitelné a funkční, je třeba je vytvářet na základě předchozího zevrubného rozboru práce i souvisejících pracovních podmínek, dotvářejících pracovní výkon, který potřebujeme dosáhnout.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses