Optimalizace v nákladní železniční dopravě - Baše, Tomáš; Fábry, Jan, 1967-; Tichý, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
1 Úvod 2 Optimalizační modely používané v železniční dopravě 2.1 Distribuční úlohy 2.1.1 Dopravní problém 2.1.2 Obecný distribuční problém 2.1.3 Okružní dopravní problém 2.2 Úvod do problematiky blokovacího problému 2.2.1 Popis blokovacího problému 2.2.2 Modelování síťového problému 2.2.3 Účelová funkce 2.2.4 Generování sloupců 2.2.5 Algoritmus Větvení a oceňování 2.2.6 Zhodnocení modelu 3 Závěr 4 Seznam použité literatury
Vedoucí práce: Jan Fábry
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; nákladní doprava; bakalářské práce; freight traffic; bachelor's theses