Finanční analýza Telefónica O2 Czech Republic - Jirásek, Tomáš; Lodr, Jakub; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce řeší finanční situaci Telefóniky O2 v ČR a porovnává ji s konkurencí. Práce obsahuje vertikální a horizontální analýzu, finanční ukazatele (rentability, aktivity atd.), zlatá pravidla financování a také vzorce DuPonta nebo IN05. Kromě vnitřní, nejen finanční, situace se práce velmi intenzivně zaměřuje na konkurenční telekomunikační společnosti. V této oblasti porovnává finanční výsledky, trendy, počet zákazníků, silné a slabé stránky konkurence i O2.
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; telekomunikace; finanční analýza; bakalářské práce; telecommunication; financial analysis; bachelor's theses