Organizační architektura nadnárodních společností - Sikorová, Lenka (2009)
1. historický vývoj problematiky 2. definice globalizace, nadnárodních společností a organizační arcitektury 3. analýza stávajících organizačních struktur nadnárodních společností, jejich přednosti a nedostatky 4. očekávaný vývoj organizačních struktur nadnárodních společností v souvislosti s postupující globalizací světové ekonomiky