Organizační architektura nadnárodních společností - Sikorová, Lenka; Malý, Milan, 1936-; Hřebík, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
1. historický vývoj problematiky 2. definice globalizace, nadnárodních společností a organizační arcitektury 3. analýza stávajících organizačních struktur nadnárodních společností, jejich přednosti a nedostatky 4. očekávaný vývoj organizačních struktur nadnárodních společností v souvislosti s postupující globalizací světové ekonomiky
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; globalizace; nadnárodní společnosti; bakalářské práce; globalization; international business enterprises; bachelor's theses