Spotřební úvěr jako nástroj získávání nových zákazníků - Roupcová, Martina (2007)
Tato práce se zabývá problematikou spotřebitelských úvěrů na českém trhu, porovnáním nabídek bankov.ústavů, vybráním té nejvýhodnější a dále také metodami,jak získat nového klienta.