Spotřební úvěr jako nástroj získávání nových zákazníků - Roupcová, Martina; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce se zabývá problematikou spotřebitelských úvěrů na českém trhu, porovnáním nabídek bankov.ústavů, vybráním té nejvýhodnější a dále také metodami,jak získat nového klienta.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses