Hodnoceni efektivnosti protipovodňových opatřeni v Hlinsku v Čechách - Malý, Vítězslav; Slavíková, Lenka, 1979-; Šauer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Protipovodňová opatření (dále jen PPO) jsou veškerá opatření mající za cíl snížit nebo úplně vyloučit možnost vzniku povodňových škod. Hodnocení efektivnosti PPO závisí na nákladech a škodách, jenž by povodně v budoucnu způsobily. Tato práce se zaměřuje na vodní tok Drahtinka, na který byla navrhnuta protipovodňová ochrana. V práci tyto opatření hodnotím a snažím se navrhnout nejlepší možné řešení.
Vedoucí práce: Lenka Slavíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplikovaná environmentální ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses