Internetové bankovnictví v ČR a zahraničí - Rösslerová, Lucie; Matuštík, Ondřej; Sixtová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav internetového bankovnictví v České republice a v zahraničí a navrhnout možnosti dalšího vývoje do budoucna. Za reprezentanty zahraničí jsou zvoleny státy - Slovensko, Německo a Velká Británie. Tato bakalářská práce se zaměří na zjišťování úrovně internetového bankovnictví ve vybraných zemí, a také na jeho historický vývoj. Analyzováním získaných informací bude zjištěno, v čem jsou ostatní země dál než ČR a naopak. Následně bude z těchto výsledů navrhnuto, kterým směrem by se internetové bankovnictví v ČR mělo dále ubírat, co by se mělo vylepšit, nebo čemu se vyhnout.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses