ServiceDesk a jeho úloha v metodice ITIL - Suchá, Ivana; Kacerovský, Jiří; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zaměřuje na funkci Service Desku tak, jak je popisována v IT Infrastructure Library (ITIL). Práce je rozdělena na dvě části -- teoretickou a praktickou. První část přináší obecné informace o rámci ITIL a hlavních procesech IT Service Managementu a zvláště se soustřeďuje na Service Desk, jeho úlohu, přínosy a vztah k dalším procesům ITIL. Druhá část obsahuje případovou studii z IT prostředí České národní banky, která identifikuje přínosy zavedení Service Desku v praxi.
Vedoucí práce: Jiří Kacerovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses