Význam zaměstnaneckých výhod ve finančním podniku - Grund, Martin; Jindřich, Tomáš, 1980-; Riebová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Zaměstnanecké výhody tvoří stále důležitější složku odměňování a motivace pracovníků v každé organizaci. Kvalitní systém zaměstnaneckých výhod funguje jako konkurenční výhoda firmy oproti ostatním podnikům v odvětví. Jestliže spokojení pracovníci tvoří jeden z hlavních předpokladů úspěšného podniku, potom zaměstnanecké výhody pomáhají tento předpoklad z velké části naplňovat. Benefity různého druhu pomáhají přilákat a udržet kvalitní pracovníky, umožňují každému zaměstnanci větší možnost uspokojení svých potřeb a v neposlední řadě dovolují zaměstnavateli posílit oddanost pracovníků vůči organizaci.
Vedoucí práce: Tomáš Jindřich
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnanecké výhody; bakalářské práce; employee fringe benefits; bachelor's theses