Analýza zisku spoločnosti Term z hľadiska výkonov a zákazníkov - Sipták, Roman (2009)
V práci spracuvávam, analýzu zisků společnosti Term, a to za využití metódy ABC (procesní řízení nákladů).Osobytnou výzvou je fakt že společnost Term vede jednoduché účetnictvý. výsledkom analýzi by měly být data za pomoci kterých by v budoucnu bylo možné určit náklady na výkony a na zákanika.