Analýza zisku spoločnosti Term z hľadiska výkonov a zákazníkov - Sipták, Roman; Wagner, Jaroslav, 1977-; Brabec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
V práci spracuvávam, analýzu zisků společnosti Term, a to za využití metódy ABC (procesní řízení nákladů).Osobytnou výzvou je fakt že společnost Term vede jednoduché účetnictvý. výsledkom analýzi by měly být data za pomoci kterých by v budoucnu bylo možné určit náklady na výkony a na zákanika.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; kalkulace nákladů; bakalářské práce; cost accounting; bachelor's theses