Finančná analýza Zentiva - Hajžuš, Miroslav; Sieber, Martina; Hnilica, Jiří, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je poskytnutí informací o finančním zdraví Zentiva a.s.. Finanční stav firmy je zkoumaný na základě výsledků hospodaření společnosti pomocí finanční analýzy. Pro tento účel slouží soubor absolutních a poměrových ukazatelů, vhodních pro aplikaci v konkretní firmě. Pro výpočty všech ukazatelů byl použit tabulkový procesor Microsoft Excel.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses