Public private partnership a možnosti aplikace na výstavbu sportovních areálů v ČR - Fildán, Radim; Kapinusová, Jana; Štěpánek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Práci jsem rozdělil do dvou částí -- teoretické a praktické (analytické). V první části práce ukáži na výhody a nevýhody plynoucí z partnerství soukromého a veřejného sektoru a zmíním se také o legislativních omezeních, vztahujících se na tuto formu financování. Dále se zaměřím na oblasti, které PPP využívají nejčastěji. Nakonec se na PPP podívám z pohledu politické a hospodářské situace v zemi. V druhé části práce bude mým hlavním cílem zjistit vybavenost města Brna sportovní infrastrukturou a nalézt doporučení z relevantních světových PPP projektů pro projekt Ponava. K tomuto využiji analýz poptávky a nabídky sportu v Brně a rozboru již fungujících projektů světových.
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses