Řízení vozového parku ve firmě Vari, a.s. - Popelka, Martin (2008)
Cílem práce je zefektivnění využívání vozového parku ve firmě Vari a.s. s důrazem na úsporu nákladů spojených s provozem, a to technicky i personálně. Práce se zabývá hodnocením řízení vozového parku včetně návrhů zlepšení. Návrhy řešení vycházejí ze studia informačních systému společnosti a zkušeností s jejich praktickým využitím.