Řízení vozového parku ve firmě Vari, a.s. - Popelka, Martin; Mervart, Michal, 1977-; Srp, Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zefektivnění využívání vozového parku ve firmě Vari a.s. s důrazem na úsporu nákladů spojených s provozem, a to technicky i personálně. Práce se zabývá hodnocením řízení vozového parku včetně návrhů zlepšení. Návrhy řešení vycházejí ze studia informačních systému společnosti a zkušeností s jejich praktickým využitím.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses