Segmentácia spotrebného trhu likérov - Štefko, Miloslav; Koudelka, Jan; Michal Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je zanalyzovat trh likérů v ČR na základě primárních i sekundárních dat a rozdělit spotřebitele do několika segmentů. Na základě předurčených priorit následně vybrat nejatraktivnější segment a zkoncipovat marketingovou strategii určenou pro daný segment.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový výzkum; diplomové práce; marketing research; master's theses