Motivace pracovníků v IT oboru - Trofymchuk, Dmytro (2008)
Zkoumání problematiky motivace zaměstnanců v oboru Informačních Technologii. Hledání vhodných metod a nástrojů motivace pro implementace v reálných podmínkách. Výběr nejefektivnějších nástrojů pro motivace a stimulace, rozbor problematiky propojení cílů firmy a konkrétního pracovníka. Analýza typických chyb, které mohou vzniknout, při použití motivačních nástrojů.