Motivace pracovníků v IT oboru - Trofymchuk, Dmytro; Kašparová, Eva, 1958-; Nerud, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Zkoumání problematiky motivace zaměstnanců v oboru Informačních Technologii. Hledání vhodných metod a nástrojů motivace pro implementace v reálných podmínkách. Výběr nejefektivnějších nástrojů pro motivace a stimulace, rozbor problematiky propojení cílů firmy a konkrétního pracovníka. Analýza typických chyb, které mohou vzniknout, při použití motivačních nástrojů.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses