Analýza personální práce v malé firmě. - Morávek, Jiří (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou řízení a rozvoje lidských zdrojů v malém podniku. V teoretické části popisuje základní personální činnosti, které by měly být v malých firmách prováděny, a přináší informace o standardu Investors in People, který se právě na řízení a rozvoj lidských zdrojů v podnicích zaměřuje. V praktické části práce následně autor popisuje konkrétní malý podnik, způsoby v něm prováděných personálních prací a poukazuje na nedostatky a možná zlepšení, která by v podniku bylo možné provést a která se zakládají právě na v teoretické části představeném standardu Investors in People.