Analýza personální práce v malé firmě. - Morávek, Jiří; Formánková, Dana, 1972-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou řízení a rozvoje lidských zdrojů v malém podniku. V teoretické části popisuje základní personální činnosti, které by měly být v malých firmách prováděny, a přináší informace o standardu Investors in People, který se právě na řízení a rozvoj lidských zdrojů v podnicích zaměřuje. V praktické části práce následně autor popisuje konkrétní malý podnik, způsoby v něm prováděných personálních prací a poukazuje na nedostatky a možná zlepšení, která by v podniku bylo možné provést a která se zakládají právě na v teoretické části představeném standardu Investors in People.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses